slide slide slide

Savofila 2021 näyttelyyn on ilmoittautunut vajaat 100 kokoelmaa, yhteensä noin 450 kehystä. Kaikki ilmoittautumiset on hyväksytty 15.6.2021 näyttelytoimikunnan kokouksessa ja ilmoittautuneille tulee tästä lähipäivinä sähköpostiin vahvistus ja ohjeet näyttelymaksun maksamiseen. Kiitämme kaikkia osallistujia jo etukäteen.

 

Ilmoittautumisohjeet: Avaa oheinen linkki kertaklikkauksella.  Täytä pyydetyt kohdat ja talleta lomake tietokoneellesi.  ÄLÄ TULOSTA TAI YRITÄ ALLEKIRJOITTAA LOMAKETTA!  TALLETA LOMAKE PDF-MUOTOISENA.

Savofila2021 kansallisen postimerkki- ja postikorttinäyttelyn ilmoittautumisaikaa on jatkettu 14.6.2021 saakka.  Näyttelytoimikunta on saanut ilmoittautumisia yli 400 kehykselle.  Näyttelylle varattuihin Kuopion Musiikkikeskuksen upeisiin tiloihin sopii vielä jonkin verran lisää kokoelmia.   Nyt on kaikilla postimerkki- ja postikorttinäyttelyihin osallistumista harkitsevilla hyvä tilaisuus esittää kokoelmiaan.

 

Lähetä oheinen ilmoittautumislomake sähköpostin liitteenä pdf – muodossa Risto Pitkäselle 14.6.2021 mennessä osoitteella risto.pitkanen@pp9.inet.fi

 

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudut noudattamaan näyttelyn sääntöjä.

Lähetä samalla myös kokoelmasi etulehti.  Mikäli haluat lisäksi lähettää kokoelmastasi tuomareita varten etukäteen lyhyen enintään kahden sivun mittaisen tiivistelmän eli synopsiksen, voit tehdä sen tässä yhteydessä tai myöhemmin.  Myös kokoelman etusivua voit muuttaa myöhemmin.

 

Tässä alla on ilmoittautumislomakkeen linkki (lomakkeen toiminta mobiililaitteilla voi olla ongelmallista)

Savofila 2021 application form